За нас

За нас

Ние от komar.bg сме група „бетинг манияци“, решили да запознаят начинаещи и настоящи играчи със своите виждания, предложения, информации и прогнози. С над 20 години опит в спортните залози, определено можем да твърдим, че сме се сблъсквали с всичко и сме видели и две и двеста.

Още от ранните години на това хилядолетие, някои от нас са водили активен бетинг живот във форумите по света, давайки прогнози, четейки за стратегии и правили своите залози.

Направихме този сайт, за да запознаем всеки, който има желание да изкарва пари от залози, с всички плюсове и минуси на букмейкърите, началните им бонуси, начините за депозити и разплащания и други.

Създадохме и специална Фейсбук страница, където да следите прогнозите ни от българската Първа Лига, Африкански футбол, хокей на лед, както и уважаваната Серия А в Италия.

С натрупания опит, контакти и връзки в българския футбол и бетинг живот, понякога предложенията ни са 100% сигурни (ако намерим арбитраж, например), а друг път имаме вътрешни информации, които ни помагат много за нашите прогнози. Също така следваме едни от най-добрите платени типстъри, с дългогодишна история, от които също черпим идеи и прогнози.

Зад всяка една наша прогноза стоят редица факти, новини, информации и богат опит. Работим усилено, за да проверим акуратността си и да погледнем от всяка гледна точка.

Как да се свържете с нас:

[email protected]

Facebook

Instagram