poker

 

За Покерстарс
 • Основан: 2001
 • Страна: Коста Рика
 • Езици: Български, Английски и много други
 • Лиценз: Български (от ДКХ), Световен
 • Сайт: www.pokerstars.bg
Плюсове
 • Десетки турнири с огромни наградни фондове
 • Огромно разнообразие от разплащателни методи
 • Турнири с ниски и високи входове
Минуси
 • Към момента не можем да селектираме такива – най-добрата платформа за покер!

1. ЗА ПОКЕРСТАРС

Без условия Pokerstars е най-големият сайт за онлайн игра на покер в света! Основан през далечната 2001 година в Коста Рика, сайтът за покер играчи започва да привлича най-запалените по играта. Седалището на компанията в момента се намира на остров Ман, намиращ се под юрисдикцията на Великобритания. Разбира се, има причина компанията да е избрала далечното място в Ирландско море, а това е така поради факта, че бъдейки там, Pokerstars собствениците съкращават разходите, тъй като на въпросния остров няма ставки за корпоративен данък, а също така се избягват и правилата за закриване на дружества при случай на приемане на покер зали и казина в Съединените Американски Щати.

През 2011 година, най-големият до тогава конкурент на Pokerstars, а именно Full Tilt Poker, бива закупен от гиганта в индустрията и така вече над 8 години компанията е едноличният номер едно в индустрията. Пазарният дял се оценява на 4 милиарда долара, а годишната печалба на Покерстарт възлиза на около 2 милиарда долара. Дълго време отне, докато всички играчи и цялата база данни бъдат прехвърлени, но финално през 2016 година това се случи и всички играчи със сметки във Full Tilt Poker се озоваха на игралната маса в Pokerstars.

Милиони души по света генерират огромен трафик като, ако погледнем данните на сайта, то играчите в него са повече от всички, които играят в останалите сайтове за покер взети заедно.

Pokerstars безусловно е най-примамливото място, където да играете Турнири, Кеш игри и Събития на живо, а допълнителна екстра е и ТВ канала на компанията, където може да наблюдавате най-титулуваните играчи от света на зелените маси.

Pokerstars са организатори и същевременно спонсори на редица от най-известните и големи покер събития в света като например: Световен турнир по покер (WCOP, World Championship of Online Poker), Европейски Покер Турнир (EPT), Латино и Северноамерикански Покер Турнири (LAPT и NAPT).

На територията на Република България, Pokesrstars има издаден лиценз от българската Държавна комисия по хазарта и благодарение на това, сайтът им е достъпен от нашата страна. Сайта на Покерстарс може да откриете на адрес www.pokerstars.bg като всичко необходимо е преведено на български език, а дизайнът и многото подробни инструкции само ще ви помогнат да се потопите по-бързо в света на покера.

За финал ще споделим и няколко интересни факти, като например Световния рекорд на Pokerstars, за най-много играчи събрани в един турнир – 65 000 души, което се случва през 2009 година. Породен от големия шум на успеха, няколко месеца по-късно през същата година, се организира нов турнир, който събира 150 000 човека на едно място!

2. НАЧАЛЕН БОНУС

Както всеки голям в бранша със залозите, било то спортни, покер или друг тип, то и Pokerstars не отстъпва по нищо като предлага на своите нови клиенти различни бонуси. В сайта www.pokerstars.bg ви очаква изключителен Бонус след регистрация!

Вие може да получите до 600 долара в рамките на три депозита през първите 60 дни след вашата регистрация. Бонусът се явява 100% от стойността на средствата, които сте депозирали.

Този Бонус ще бъде преведен в сметката ви в Pokerstars под формата на т.нар. Рабат точки. Думата Рабат сигурно е непозната за повечето нови клиенти, но нищо сложно не се крие зад нея. Рабат е промоция или бонус, който вие получавате при депозит на средства и може да залагате с него след това.

Най-хубавото на промоцията е, че когато започнете играта си и вече сте получил Рабат точките, вие ще започнете да залагате първо с тях, а чак след това ще започнете да залагате и със свои собствени средства. Правилото гласи, че първо играете с Рабат точки, а ако ги изгубите в игра влизат реалните средства, които сте депозирали.

Даваме пример: Ако депозирате 600$ с истински пари с код „STARS600“, получавате Рабат точки на стойност още 600$, който се усвоява на части от 10 долара за всеки 180 точки за осребряване, спечелени през следващите 120 дни (4 месеца).

Това означава, че може да депозирате първо само 100 долара, да изпълните изискванията на бонуса, тоест да разиграете полагащите се Рабат точки и след това да депозирате нови 100, 200 или 400 долара и да си разиграете точките по тях. 4-те месеца ви дават достатъчно време да разпределите своите депозити равномерно.

Ако направите депозит след някое от депозиранията, то вие губите право за получаване на следващите рабат точки, т.е. губите бонуса, който не сте усвоили до момента.

 

Как да взема Бонус 600 долара в няколко стъпки:

 1. Свалете софтуера за игра на Pokerstars от този ЛИНК.
 2. Инсталирайте бързо и лесно файла, който сте свалили.
 3. Направете своята Регистрация (виж точка 3 от нашите помощни материали по-долу).
 4. Депозирайте сумата, с която желаете да стартирате. За да се класирате за пълния бонус от 600$ е нужно да депозирате също 600$, но може да направите и 3 равни депозита по 200$, например, като ще получите 3 Рабата (бонуса) по 200$.
 5. Използвайте бонус код: STAR600
 6. Стартирайте своята игра и започнете да събирате ВИП Точки.
  200 точки ви дават 10$, което изначава, че трябва да съберете 12 000 точки, за да покриете условието за изтегляне на целия бонус от 600$.

 

Друго страхотно предложение от Pokerstars е Безплатната игра за 30 долара. Него може да получите при първи депозит, ако сумата на депозит е над 20 долара, използвайки промоционален код „Thirty“. По този начин вие ще получите 30 USD, които ще са вашия безплатен вход в различни игри. Условието тук е, че този бонус се разпределя по сметката ви в рамките на 6 дни – в първите 3 дни получавате 5 билета на стойност 1$ за Spin&Go игра, а на четвъртия и шестия ден ще получите 5$, които може да изиграете, където сметнете за подходящо.  На ден пети от взимането на бонуса, вие отново получавата 5 билета за Spin&Go, но този път на стойност 5$. С две думи, в рамките на 6 дни ще получавате на части тези 30 долара бонус!.

3. РЕГИСТРАЦИЯ

Поговорихме за Бонусите, но за да ги вземете първо трябва да направите своята Регистрация в Pokerstars. В следващите редове, ще ви помогнем как да се регистрирате в най-големия сайт за покер залагания в света.

Разбира се регистрацията в сайта става изключително бързо и лесно, като в случая това се случва само в 2 стъпки, които може да видите в прикачените по-долу изображения.

Влизайки в сайта на Pokerstars вие ще откриете зеления бутон „Включете се сега“, където след клик ще ви се отвори нов прозорец, в който ще трябва да въведете:

Стъпка 1 от 2: Държава, Имейл адрес (препоръчваме това да е имейла, който най-често използвате), Stars ID (уникалното ви потребителско име в Pokerstars, което ще се повява и на масата, на която играете) и Парола, която трябва да въведете веднъж и след това да повторите, за да сте сигурни, че сте я запомнил. Ако потребителското ви име в сайта е заето, то платформата ще предложи автоматично подобно, като често се добавят цифри след исканото първоначално от вас име.
В следващата стъпка 2 от 2: трябва да се съгласите с Политиката за Конфиденциалност, както и с това, че сте прочели правилата на сайта, разбира се да отбележите, че сте над 18 годишен гражданин. Не на последно място, имате възможност да се съгласите да получавате и маркетинг и рекламни съобщения на посочения по-рано от вас имейл, като препоръчваме да го направите, за да изпускате новите предложения от Pokerstars.

 

Кликвайки на бутона „Създай сметка“ отдолу, вие вече имате такава и може да започнете игра с виртуални или реални пари, като от Pokerstars ще ви предложат бързо депозиране с прозорец, който изкача след успешно завършената регистрация.

Разбира се, множеството от турнирите са с реални пари, но може да „загреете“ с няколкото безплатни игри, за да се ориентирате в обстановката на сайта.

За да стартирате реални игри с истински пари, вие ще трябва да направите Депозит, като как става това, може да прочетете по-долу в точка 7 на нашите помощни материали.

4. СОФТУЕР ИНСТАЛАЦИЯ

Разбира се, за да играете покер в Покерстарс, трябва да инсталирате техния софтуер, което става бързо и лесно, само в няколко стъпки и то в рамките на минута-две. Pokerstars са от малкото лицензирани сайтове за покер, които предоставят на клиентите си възможност да играят от всяка операционна система като Windows, Linux или Apple.

За любителите на играта през смартофон, разбира се съществува опцията това да се случи, като изтеглят приложението за Android или iOS. Това нововъведение разбира се допринесе за огромния ръст на играчите в сайта, тъй като в днешно време повечето от нещата човек върши през твоя телефон, включително и да се забавлява.

 

Как да сваля и инсталирам Покер софтуера?

Посещавайки сайта на Pokerstars ще откриете бутон зелен бутон Download and Play (или „Изтегляне“), който трябва да кликнете, след което свалянето на софтуера ще започне и ще отнеме няколко секунди, според бързината на вашия интернет.

Когато файлът PokerStarsInstallBG (около 2.07МБ) се изтегли на вашия компютър е нужно да го стартирате и да маркирате опциите за инсталиране, които желаете, както и директорията където да попадне програмата (виж изображенията по-долу). След това е нужно задължително да маркирате, че сте съгласен с условията и правилата на Pokerstars и да натиснете на зеления бутон „Инсталирай“. Самата инсталация няма да отнеме повече от 1-2 минути (според бързината на процесора на вашия компютър).

Ако първо сте свалили приложението, без да се регистрирате, то няма как да започнете да играете без да направите своята Регистрация в сайта на Pokerstars.

5. ВЕРИФИКАЦИЯ

След успешно направена регистрация в сайта на Pokerstars, ще е нужно да направите и бърза верификация, преди да направите своя първи Депозит.

След като изберете стъпката за Депозиране на средства, ще ви се отвори прозорец, в който ще трябва да отговорите на въпроса дали сте гражданин на Република България и след това да въведете своето ЕГН по лична карта, както и вашите имена и дата на раждане, които ще видите последователно в два отделни прозореца, които ще ви се отворят.

Накрая ще ви се появи прозорец, който ще маркира успешно направения от вас Депозит и верификация.

Прави впечатление изписването на валутата, с която разполагате в акаунта си, в случая щатските долари, които са изписани: щ.д. 22.60 USD.

6. БОНУСИ И ОФЕРТИ

Сайтът на Pokerstars предлага редица интересни Бонуси и специални Оферти, чието разнообразие се сменя често през годината. От парични награди, до възможност за пътуване до Лас Вегас, възможностите за печалби и награди са огромни.

Освен Началните бонуси, за които писахме по-горе (в точка 2), а именно Бонус до 600 долара и Безплатни игри на стойност 30 долара, още на началната страница в своя сайт, Pokerstars са поставили и всички останали свои налични Бонуси и Оферти.

Винаги сте мечтали да посетите Лас Вегас? Сега е моментът да спечелите пътуване до най-големия световен център на покера! В ежедневните фийроли, които се предлагат от Pokerstars, можете да спечелите пътуване за двама до американския град, което е на стойност 5 000$!
За да участвате е нужно да се включите в някой от безплатните ежедневни турнири-квалификации, а победителят от тях ще си резервира голямата награда пътуване до Лас Вегас, което включва двупосочни билети за двама до Лас Вегас, Невада, САЩ, както и луксозен хотел с цели 5 нощувки!

Интерес факт е, че Pokerstars стана генерален спонсор на UFC – най-известната федерация по смесени бойни изкуства, и това съответно води и до редица оферти, които се предлагат, като например посещения на някоя от гала вечерите на UFC!
За целта ще трябва да поиграете от турнирите Спин & Гоу от 10$ и ако ролката на късмета спре на най-големия награден фонд, вие ще играете за 2 билета за UFC 239 (или всяко следващо събитие), двупосочни билети до Лас Вегас, 3 нощувка в луксозен хотел във Вегас за двама.

Всички останали оферти може да разгледате в сайта www.pokerstars.bg , а гарантираните награди всяка година са на стойност за над 75 милиона долара!

7. РАЗПЛАЩАТЕЛНИ МЕТОДИ

Покерстарс, като най-големият сайт за покер игри в света, разбира се предлага и богато разнообрази от разплащателно методи. Можете да депозирате и теглите пари коректно и навреме. Как може да депозирате пари?
1. Отваряте Покер Клиенти
2. В горния десен ъгъл натискате бутона „КАСА“ и селектирате „Направи Депозит“
3. Избирате метода за депозиране и сте готови.

Всички депозити, с изключение тези направени д банков превод, се индексират веднага. Трябва да знаете, че има и лимит на депозиране, който е с цел да ви предвази, но и който може лесно да увеличите или намалите през меню „Увеличи лимита на депозиране“.

Минималната сума за депозит е 10лв или еквавалент в друга валута.

В последното поле „Код за рабат“ е необходимо да въведете бонус код STAR600. По този начин първите 3 депозита на обща стойност до 600 USD (щатски долара) ще ви бъдат дадени на 100% под формата на рабат точки (повече виж в точка 6)

Разбира се разплащателните методи също са удобни и бързи. Тегленето на пари става, както през най-популярните начини като Дебитна/Кредитна карта, така и през EasyPay каса (Виж всички каси тук: https://www.easypay.bg/site/?p=offices ). Разбира се има още многа начини за депозит и теглене като: Neteller, ePay.bg, Skrill, PaysafeCard и EntroPay.

Депозирай в Pokerstars СЕГА.

8. СИГУРНОСТ И ГАРАНЦИИ

Финансовата ви сигурност в Покерстар е повече от добра. След като Pokerstars започва своя бизнес през 2001г., обработените транзакции са десетки милони, а използването на всички законни и безопасни методи за транзакции са тествани многократно.

Можете да бъдете сигурни, че сметките на играчите, включително и вашата, се съграняват отделно и не се използват за оперативни цели. Това означава, че парите ви са на сигурно място и транзакциите ви се обработват безопасно.

Разбира се, ако имате и най-малкото съмнение, че нещо нередно се случва със сметката ви, може да се обърнете към съпрот отдела на Покерстарс: [email protected]
За да се избегнат често задавани въпроси, може да прегледате и списък с тях.

9. КАК СЕ ИГРАЕ ПОКЕР

Ако сте начинаещ и тепърва се потапяте в света на покер забавленията, то е хубаво да прочетете повечко материали по темата как се играе покер. Разбира се, съветите от приятели, добили опит в играта също са добре дошли.

Покерът се играе от двата до седем души, като за предпочитане е да сте 6 ил 7 души на масата. Разбира се има и варианти на играта с повече хора. Картите се раздават по посока на часовниковата стрелка. Използва се тест от 52 карти като в повечето покер игри няма наличие на жокер карти. Неделима част от покера са и чиповете, с които определяте стойностите на вашите залози.

При започване на играта, всички участници получават карти, първоначално 2 на брой (префлоп), играчите разглеждат картите си и имат възмоност да направят залог на база двете видени карти. За да продължат в играта останалите участници и да видят раздаването на откритите карти на масата е нужно или да покрият същата сума или да направят по-голям залог, който съответно да бъде покрит от останалите, жлеаещи да участват. В противен случай играч прекратява участие и чака следващо раздаване.

След края на последното раздаване (общо 5 карти биват показани на масата), играчите разкриват напълно картите си и този с най-силна ръка от пет карти печели цялото раздаване. Ако преди това в даден етап от раздаването има играч, който е останал сам и никой не е платил направените от него залози, то той остава сам накрая и не е нужно да разкрие своите карти.

За да спечелите раздаването, съответно и парите разиграни в тази ръка, вие трябва да имате най-силната комбинация от 5 карти или да убедите останалите играчи, че това е така, посредством блъфиране, въпреки че може да сте с много по-слаба ръка от техните.

Разбира се, в сайта на Покерстарс има доста материали и видео уроци за всички начинаещи, които искат да научат правилата и похдодите в играта на покер. Вижте една от интересните статии тук.

В изображенията по-долу може да видите как са подредени по сила ръцете в Покера. Също може да отворите и този ЛИНК.

10. ТУРНИРИ

Като водещ на пазара в световен мащаб, сайт за Покер залагания, Pokerstars е организатор на десетки емблематични събития, като най-мащабните ежегодни и ежеседмични турнири са именно в сайта на Покерстарс. Разбира се на лице са и много Sit&Go турнири, ако обичате по-бързите игри и зависещо от това какъв тип играч сте самият вие.

 

Ето и списък с най-добрите Неделни турнири:

 1. Sunday Million – най-големият турнир от фамилията на Pokerstars се организира всяка неделя, а наградният фонд е 1 милион долара! Таксата за участие е 215 USD или за да я избегнете трябва да се класирате през сателитните турнири на надпреварата.
 2. Sunday Spark – този турнир е за предпочитащите турбо бързите маси. Със своято 3Х-Турбо скорост и ниска такса за вход, този турнир е подходящ за масовия потребител. Наградният фонд е 25 000
 3. Sunday Kickoff – надпреварата тук стартира в 15 часа българско време, а таксата за участие е точно 109 Наградният фонд е в размер на 100 000 USD. Ако търсите по-ранен като час турнир, няма да намерите, тъй като това е най-ранно започващият.
 4. Sunday Warm-Up – още един от водещите турнири на Покерстарс, награден фон от 400 000 USD. Не веднъж някои от най-известните имена на покера са печелили именно този турнир, тръгвайки си със суми надхвърлящи 80 000 USD
 5. Sunday Rebuy наградният фонд тук е 200 000 USD и имате възможност да купавате чивпове re-buy.
 6. Sunday NL08 – с доста награди, още ако елиминирате други играчи, както и общ награден фонд от 30 000 USD, Омаха Хай/Лоу турнирът е подходящ за играчи обичащи т.н. прогресивен нокаут.
 7. Sunday Storm – един от най-играните турнире на Покерстарс с такса за вход от само 11 USD и награден фон от 275 000 USD. Страхотен за начинаещи и не толкова напреднали играчи!
 8. Sunday PLO – още един турнир от типа на „прогресивния нокаут“, в който всяко отстраняване на друг играч ви носи награди. Идеята тук е, че колкото по-малко играчи остават, толкова по-големи са размерите на наградите. Наградният фонд е в размер на 50 000
 9. Sunday 500 – наградният фонд тук е цели 300 000 USD, но не е подходящ за всеки играч, поради високия си вход. Ако все пак предпочетете да се впуснете в надпреварата тук, то може да срещнете редица от най-опитните играчи, включително и професионални такива. Това прави Sunday 500 един от най-престижните турнири.
 10. Sunday Second Chance – турнирът започва в 16.30ч. българско време и се явява втори шанс за всички отпаднали от Sunday Million турнира. Наградният фонд е 200 000 USD.
 11. Sunday 6 Max – турнирът в който по-малкият брой ръце е на дневен ред. Подходящ за всички, които искат да играят покер точно така. Действията са по-динамични и всичко се случва на високи обороти. Входът тук е 162 USD, стартира в 17:00ч. а наградният фон е 125 000
 12. Sunday Supersonic – последният голям неделен турнир предлаган от Покерстарс е от типа „мега-турбо“, правещ го подходящ за почитателите на по-напрегнатия и динамичен покер. Входът тук е 215 USD, а общата награда е от 200 000 Стартър на турнира се дава в 18:30ч, българско време.

 

Ето и списък с най-добрите Годишни турнири:

 1. Micro Millions – общият награден фонд в този тип турнир надхвърля 3 милиона долара и половина, а турнирите са над 121 и се провеждат в рамките на 2 седмици. Най-евтините билеи за вход започват от 0.11 долара, което ги прави изключително достъпни. Тук е възможностт да видите докъде се простират вашите знания и да поиграете с множество играчи на сходно на вашето ниво.
 2. WCOOP – World Championship of Online Poker e така нареченото Световно Първенство на Покерстарс. Той се провежда в рамките на 2 седмици, през септември, като са включени 60 мини турнира. Победителят се оповеставя като Световен покер Шампион, като за да участвате може да влезете с различен вход вариращ от 2.20 долара до 25 000 долара. Два са главните турнира тук: с вход от 55 долара и гарантиран 1 милион и с вход 5200 долара и гарантирани 10 милиона долара! Победителят грабва 1 милион!
 3. Scoop – или иначе казано Spring Championship of Online Poker е очевидно пролетният шампионат, който се провежда през месец май. Внушителен турнир с още по-внушителни наградни фондове, гарантиращи 110 милиона долара включващи кеш и други награди. Входовете тук също не са малки като има такива от 109 USD, 1050 USD и 10 300
 4. Turbo Series – тук може да откриете съвкупност от 74 бързи турнира, динамични и Спин&Гоу насочени. Тук най-бързият печели. Общата стойност на наградите са 15 милиона долара, а входът е от 55 или 1050 USD, с гарантирани общо 3.5 милиона

 

Ето и списък с най-добрите Съботни турнири:

 1. Saturday 6-Max – турнирът е от типа 6 макс, което означава, че максималният брой на участниците и точно 6. Входът в него е 22 долара.
 2. Saturday Microнаградният фонд тук е 20 000 долара, като входът е само 3.30 долара. Турнирът е подходящ за масовия потребител, защото може да изживеете и усетите участието в един много голям турнирен сблъсък.
 3. Saturday Omaha – турнир подходящ за почитателите на Омаха покера, който включва повече действие и екшън. Входът на турнира е 55 долара, а наградният фонд е 10 000 долара. Пот Лимит Омаха и Хай/Лоу покерът са предложени за игра тук. Стартът на турнира е в 20:15 часа българско време.
 4. Saturday Eliminator – както може да разберете от името, тук надпреварата е ужесточена и идеята е да бъдат елиминирани максимален брой хора. Входът е едва 27 долара, което го прави един от най-предпочитаните.
 5. Saturday Super-Knockout – турнирът се провежда в стил „нокаут“, което означава, че получавате награда всеки път щом успеете да елиминирате друг играч! Страхотно, нали!? Гарантираният награден фонд е 200 000 долара, но входът е и по-дебел – 320 долара.
 6. Saturday Duel – ако искате да покажете знания 1в1 на всеки играч поотделно, то тук е вашето място. С вход от 11 долара и награден фон от 40 000 долара, в този heads-up турнир може да докажете уменията си.
 7. Saturday Speedway – името подсказва, че нещата тук се случват доста бързо, да не кажем зашеметително. Отново турнир от „нокаут“ игрите, в който всеки път елиминирайки противник, вие печелите награда. Входът е 33 долара, а наградният фонд 40 000 долара!

Включете се в някой от турнирите на Pokerstars СЕГА!